Wolfskooi 25-27 |
5345 MH Oss |
0412-635627 |
0412-639425 |
info@slagerijariezeegers.nl |
Heeft u zin in een malse varkenshaas, een sappige karbonade of een kruidige speklap? U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een tongstrelend stukje vlees te bereiden. Begin eenvoudigweg met de keuze voor Pork Best varkensvlees. U begint dan goed, met vlees dat mals is en niet te vet of te mager. Precies goed. De basis voor deze kwaliteit wordt gelegd… op de boerderij.
Het Pork Best varkensvlees is vlees van varkens van Hollandse boeren. Daar scharrelen ze vrolijk door het hok. Varkens van het Pietran ras, gekruist met het Landras. Deze varkens hebben het echt in zich: als ze het naar hun zin hebben en op de juiste wijze worden gevoerd, laten ze een gezonde vleesgroei zien. En dat gebeurt ook; want bij de boer hebben ze het goed. Het zijn familiebedrijven met liefde voor het vak.
Een vrouwtjesvarken noemen we een gelt, een mannetjesvarken een beer. Pork Best varkensvlees is altijd vlees van een gelt. En dat is goed nieuws! Het vlees van de gelt is namelijk altijd mals en bijzonder smaakvol. Vleeskenners kiezen daarom altijd voor gelten.